Pariterapia

pariterapia

Pariterapia

Terapian alkuvaiheessa selvitellään parin toiveita ja tavoitteita parisuhteelleen ja terapiakäynneille. Yleisin tulosyy on saada parisuhde toimimaan. Syinä voi olla myös jokin yksittäinen ongelma tai kriisi parisuhteessa. Halutaan ulkopuolisen avulla pohtia ollaanko edelleen yhdessä vai erotaanko; onko vielä edellytyksiä suhteen jatkamiselle ja voiko parisuhde muuttua vielä hyväksi.

Apua voidaan hakea myös siihen että kuinka erota niin, että siitä olisi mahdollisimman vähän haittaa lapsille. Terapeutti on valmis työskentelemään, jotta pari saisi perusteita omalle päätöksenteolleen.

Terapeutti pyrkii luomaan turvallisen ilmapiirin tapaamisella, jotta asiakkaat pystyisivät puhumaan omista tunteistaan ja tarpeistaan. Terapeutti pyrkii olemaan puolueeton ja ymmärtämään tilannetta kummankin puolison näkökulmasta.

”Ei haavoittumaton simpukka helmeä synnytä”
– R.W.Emerson

pariterapia

 

Hakeutuminen

Parhaiten voit hakeutua vastaanotolleni puhelimitse (ma- pe klo 9 – 10) tai jättämällä viestin sähköpostiini, niin otan Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Pariterapiaani on mahdollista saada Kelan myöntämä tuki (pariterapia kuntoutuspsykoterapiana), mitä haetaan asiakkaan omalla hakemuksella ja B-lääkärin lausunnolla.

 

Terapiapalvelut hinnasto:

PalveluKestoHinta
Yksilöterapia60 min90 €
Yksilöterapia90 min120 €
Pariterapia60 min120 €
Pariterapia90 min140 €
Perheterapia60 min120 €
Perheterapia90 min140 €

Kela-pätevyys: voit hakea Kelalta kuntoutuspsykoterapiana sekä aikuisille että nuorille.

Ota yhteyttä ja varaa aika!